Proizvodi

Lennox

Lennox EMEA (Europe Middle-East Africa) bavi se proizvodnjom i razvojem stambenog i komercijalnog grijanja, ventilacije te sustava za obradu i rashlađivanje zraka (HVACR). Tvrtka nudi uređaje za stambeno grijanje i hlađenje, split-sustav kondenzacijske uređaje i split-sustav toplinske pumpe. Također pruža i proizvodi kompaktne krovne (rooftop) komore, sustave za povećanje kvalitete zraka unutarnjeg prostora, rješenja s tehnologijom varijabilnog protoka rashladnog medija, split-sustave, uključujući uređaje za obradu zraka i toplinske pumpe te mnoge druge uređaje. Pruža usluge potrošačima i različitim poduzećima diljem Europe i međunarodno.

Lennox EMEA, dio tvrtke LII (Lennox International Inc.), rezultat je nedavnog udruživanja (listopad 2012.) između tvrtki Lennox EMEA (HVAC) i Heatcraft Europe (Refrigeration). Tvrtka zapošljava 1100 radnika u 11 zemalja, posluje i surađuje na području od 46 zemalja te ima 5 sklopljenih industrijskih partnerstava. Sjedište se nalazi u Lyonu u Francuskoj.

Regulative/direktive koje zadovoljavaju proizvodi: ECODESIGN, EUROVENT, F-GAZ, CE, CETIM…

Sodeca


Smještena u pokrajini Barcelone, SODECA je tržišni lider u sektoru industrijske ventilacije. Bavi se projektiranjem, proizvodnjom i prodajom industrijskih i komercijalnih ventilatora. Spada u SODECA GRUPU, novu dinamičnu i konkurentnu industrijsku grupu koja ima sposobnost uspješnog ostvarivanja zacrtanih planova u budućnosti. Poslovni ciljevi SODECE usredotočeni su na pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga korisniku, kao i odgovarajućih ventilacijskih rješenja za projekte. SODECA Europski Istraživački Centar kontrolira proizvode i procese koji se koriste u proizvodnji, čime se jamče najviši standardi kvalitete i usklađenost prema ISO i AMCA propisima. Napredna tehnologija koristi se u proizvodnom pogonu radi balansiranja ventilatora, omogućujući visok stupanj fleksibilnosti u proizvodnji kako bi se zadovoljili standardi tržišnih potreba.

SODECA, S.A. razvija i proizvodi ventilatore te dodatnu opremu ventilatora za industrijsku primjenu. Fokus tvrtke usmjeren je na proizvodnju industrijskih ventilatora, ventilacijskih sustava i uređaja za izvlačenje dima u slučaju požara. Proizvodi tvrtke obuhvaćaju kanalne ventilatore, aksijalne ventilatore, centrifugalne ventilatore, ventilatore za izvlačenje dima, ‘heavy duty’ ventilatore za industrijsku primjenu, ATEX ventilatore za eksplozivne atmosfere, visokoučinkovite ventilatore, krovne ventilatore, ventilacijska rješenja za kuće, rekuperacijske jedinice, uređaje za filtriranje zraka, zračne zavjese te dodatnu opremu. Tvrtka pruža usluge na području Europe i međunarodno. SODECA, S.A. osnovana je 1983. godine, a sjedište joj se nalazi u Barceloni u Španjolskoj. Najnoviji raspon Efficient Work ventilatora s industrijskim motorima Brushless, IE3 premašuje direktive ErP 2015 i raspon se može prilagoditi tržištima s frekvencijom od 60 Hz. SODECA ima katalog s više od 4.200 raznih ventilatora opremljenih najnovijom tehnologijom, a svi se mogu prilagoditi tehničkim zahtjevima klijenata.

Airwell


Airwell Residential je prepoznat po svojoj pouzdanosti. Stambeni i lagani komercijalni asortiman proizvoda s izvrsnom kvalitetom koja klijentima nudi vrlo veliku prednost na tržištu klima uređaja. Danas prisutan u cijelom svijetu, Airwell Residential primjenjuje standarde kvalitete na svojim različitim proizvodnim mjestima i nastoji ih kontinuirano poboljšavati. Izvedbe Airwell Residential proizvoda ispunjavaju EN14825 standard (sezonski energetski standard). Airwell Residential proizvodna mjesta su ISO 9001 i ISO 14001 certificirana od strane većine priznatih certifikata. Od siječnja 2015. primjenjuje se uredba FGAS (EU 517/2014). CE oznaka obvezna je za sve proizvode EU-a. Airwell provodi kontrole i testiranja s ciljem da svi proizvodi zadovoljavaju temeljne zahtjeve, posebno one koji se odnose na zdravlje i sigurnost, kao što je navedeno u relevantnim direktivama.

Airwell Residential pridonosi Euroventovom certifikacijskom programu. Eurovent certificira rezultate učinkovitosti raspona uređaja (split sustava i multi split sustava s najmanje dvije unutarnje jedinice) prema europskim i međunarodnim standardima. Zajedničko konkurentsko tržište svih proizvođača omogućuje povećanje pouzdanosti i točnosti ovih ocjena učinkovitosti.

Mita


Osnovana u Milanu 1960., MITA projektira, proizvodi i prodaje rashladne tornjeve s otvorenim i zatvorenim krugovima za domaćinsku i industrijsku vodu, isparivačke kondenzatore, adijabatske hladnjake i kondenzatore te kompletne sustave za industrijsko hlađenje. MITA svojim kupcima nudi tehničku kompetentnost i znanje stečeno u više od 50 godina iskustva u hlađenju vode i zahvaljujući više od 25.000 instaliranih jedinica širom Europe.

Osim izbora između različitih standardnih jedinica, MITA nudi prilagođena rješenja i stalno se bavi proučavanjem i oblikovanjem tehnološki inovativnih modela i rješenja, usredotočujući se na zahtjeve kupca, uštedu energije i čuvanje okoliša.

Union Foam


UNION FOAM Spa osnovana je ranih 1960-ih godina pod imenom “I.R.G. – Industria Rigenerati Gomma Spa” te je u početku bila specijalizirana za proizvodnju recikliranih proizvoda od otpadne gume. U tom periodu tvrtka je ostvarila važne i snažne odnose s velikim proizvođačima sirovog materijala (ENICHEM, BAYER, SIR) i proizvođačima proizvoda od gume (PIRELLI, MANULI). 1978. godine, uslijed promjena u proizvodnom pogonu, postaje prva tvrtka u Italiji koja proizvodi polugotove closed-cell pjenaste gumene proizvode za toplinsku i zvučnu izolaciju za kućnu i industrijsku primjenu. Danas, UNION FOAM Spa, s ogromnim iskustvom u istraživanju, ispitivanju i razvoju inovativnih i visokotehnoloških proizvoda, postaje europski lider na tržištu i konstantno raste. Sustavi i proizvodi tvrtke, sposobni za sprječavanje pojave kondenzacije, ograničavanje gubitka energije, prigušivanje zvuka i vibracija te zaštitu okoliša, služe širokom rasponu kućne i industrijske primjene. (Grijanje i vodovod, klimatizaciju, naftna industrija, petrokemijska industriju, brodogradilišta i željeznice.)

Tijela za ovjeravanje, kvalificirana kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini, te u skladu s važećim propisima, daju garanciju kvalitete i performansi svih proizvoda. Svestranost proizvodnih sustava, zajedno sa sposobnošću i željom svih zaposlenika da se zadovolje svi zahtjevi kupaca širom svijeta, omogućuje tvrtki prilagođavanje svojeg asortimana proizvoda prema propisima za svaku državu u kojoj Union Foam sa svojim poslovnim partnerima posluje. Tvrtki je odobren certifikat ISO EN 9001:2008, CE MARK, RAL QUALITY MARK, MED MARINE, te je oduvijek primjenjivala politiku “potpunog zadovoljstva kupaca” u želji da razvije radne odnose i partnerstva s klijentima kroz SUSTAV 1+ za ocjenu i provjeru dosljednosti izvedbe svojih proizvoda. Zahvaljujući svojoj mreži agenata i distributera, UNION FOAM je trenutno vodeća tvrtka na glavnim svjetskim tržištima.

Market segments:

Product family:

Product range:

Type:

Air flow (m3/h):

Cooling:

Heating:

Capacity range:

Fluid:

Eurovent:

Preuzmite katalog